Terug

Volg Vandaag Inside

Johan kritisch op Ajax-doelman Rulli: 'Noppert is in alle facetten beter dan deze hansworst'

Johan kritisch op Ajax-doelman Rulli: 'Noppert is in alle facetten beter dan deze hansworst'

24 jan 2023, 12:17

Johan Derksen is niet onder de indruk van Ajax-doelman Rulli, die onlangs overkwam van Villarreal. Johan zag Rulli in in actie tijdens de Klassieker en constateerde maandagavond in Vandaag Inside dat de Argentijnse doelman totaal niet kan meevoetballen.

"Hij beheerst het meevoetballen absoluut niet," aldus Johan over Rulli. "Hij krijgt een bal teruggespeeld, dan wil hij 'm snel kwijt, dan speelt hij 'm naar een gedekt staande medespeler die meteen in de problemen komt, of hij schiet 'm wild weg en dan komt 'ie bij de tegenstander terecht."

"Het is meteen paniek," vervolgde Johan over de Ajax-keeper. "Ook met een voorzet zat hij er een keer naast. Daarvoor had ik Noppert gezien, die is in alle facetten een betere keeper dan deze hansworst. Hoe kunnen ze zo'n man scouten? In Nederland moet je kunnen meevoetballen als keeper, en hij beheerst het absoluut niet. Dat gaat nog een hoop paniek geven."

René van der Gijp vond dat Rulli ook bij het doelpunt van Feyenoord niet vrijuit ging: "'De eerste goal was mooi, al moet ik wel zeggen: heel wat keepers zouden 'm hebben. Rulli sloeg ernaast, die moet hij pakken. Dat zag je in de herhaling: hij moet deze bal hebben."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.