Terug

Volg Vandaag Inside

Johan kraakt Oranje Leeuwinnen: 'Het was niet om aan te gluren'

Johan kraakt Oranje Leeuwinnen: 'Het was niet om aan te gluren'

12 juni 2019, 01:15

Johan heeft vanmiddag naar de Oranje Leeuwinnen gekeken, maar niet erg genoten, vertelt hij bij Pauw: 'Ik vind het niet om aan te gluren. Lienden-Kozakken Boys op zaterdagmiddag is een verademing om naar te kijken.'

'Die wedstrijd duurde 4,5 uur! Het is bijna heiligschennis, maar ik begrijp niets van die hype rond dat Nederlands elftal voor dames. Laat die meiden lekker voetballen, ze hebben het hartstikke goed gedaan, want een paar jaar geleden stelden we nog niks voor, maar ik vind het niet om aan te gluren. Ik vind het heel vervelend om naar te kijken.

Er gaan ook geen voetballiefhebbers heen, maar ze trekken evenementenpubliek, die potsierlijk als clowns op de tribune in het oranje zitten. Ik vind eigenlijk op zaterdagmiddag Lienden-Kozakken Boys een verademing om naar te kijken in verhouding tot deze dames.

Bekijk hier de beelden:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.