Terug

Volg Vandaag Inside

'Johan is zo'n muziekliefhebber en dat siert hem echt enorm!'

14 feb 2024, 09:40

In Shownieuws was deze week een item te zien over de nieuwe single van Mell & Vintage Future. De band speelt op vrijdagavond regelmatig bij Vandaag Inside, en dus kwam ook Johan Derksen even aan het woord over Mell.

Johan is groot fan van de zangeres: "Jaren geleden stuurde de trotse opa Piet Veerman mij met een bandje van z'n kleindochter Mell naar Amerika. Hij wist dat ik naar Jimmy LaFave ging, en die had een eigen platenlabel. En Jimmy LaFave zei ietwat arrogant: dat soort zangeressen hebben we genoeg in Amerika. Dat kan best waar zijn, maar in Nederland niet. Voor Nederland is Mell absolute top!"

Mell reageerde in Shownieuws op de woorden van Johan: "Oh, te gek! Dat vind ik écht heel leuk. Johan is zo'n muziekliefhebber, en dat siert hem echt enorm!"

Bekijk het fragment uit Shownieuws in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.