Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: 'Ik word nog liever betrapt met masturberen dan dat!'

Johan: 'Ik word nog liever betrapt met masturberen dan dat!'

15 feb 2023, 17:37

Johan Derksen was onlangs te gast in Het Bonusprogramma op de School voor Journalistiek in Utrecht, waar hij vragen van studenten beantwoordde. Johan kreeg onder meer de vraag of hij Vandaag Inside weleens terugkijkt.

“Nee, nooit,” antwoordde Johan stellig. "Ik ben verdwaald in het tv-wereldje. Ik heb altijd in de journalistiek gewerkt. En omdat het legaal stelen is daar, blijf ik nog eventjes. Maar ik vind het zó gênant om naar jezelf te gaan zitten kijken!”

“Ik heb het nog nooit teruggekeken. Daarbij zouden ze bij mij thuis niet bijkomen van het lachen als ik betrapt word als ik naar mezelf op tv kijk. Ik word nog liever betrapt met masturberen dan met tv kijken naar mezelf,” besloot Johan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.