Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: ‘Ik sta vrijdag zó verschrikkelijk voor lul in Nederland’

Johan: ‘Ik sta vrijdag zó verschrikkelijk voor lul in Nederland’

7 apr 2023, 18:30

John de Bever schuift vrijdag aan bij Vandaag Inside, en de zanger komt niet zonder reden. “Morgen zit John de Bever hier, en die heeft een primeurtje...”, kondigde Wilfred Genee donderdag aan.

“Ik kijk wel uit naar morgen. Er zit iets héél leuks aan te komen. Jij vindt dat zelf toch ook leuk?”, vraagt Wilfred donderdag in de uitzending aan Johan, voor hij in lachen uitbarst.

“Ik weet al wat er komt”, luidt het antwoord van Johan, die iets te maken blijkt te hebben met het nieuws van De Bever. “Ik sta morgen zó verschrikkelijk voor lul in Nederland. En niet zo’n klein beetje. Maar dat doe je voor een vriend Wilfred, ik zou het voor jou ook doen." Wilfred: "Dat denk ik ook wel. We gaan het zien morgen, hartstikke leuk."

Dat belooft wat!

Vandaag Inside is vanavond van 21:10 tot 22:30 uur te zien bij SBS6. De vrijdagavondshow zal worden omlijst met live muziek van huisband The Clarks.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.