Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: 'Ik sluit met Van Gaal helemaal niet uit dat we wereldkampioen worden!'

Johan: 'Ik sluit met Van Gaal helemaal niet uit dat we wereldkampioen worden!'

16 juni 2022, 15:10

Johan Derksen sluit niet uit dat het Nederlands Elftal komende winter in Qatar Wereldkampioen wordt. Dat vertelde hij woensdagavond in de uitzending van Vandaag Inside.

'Ik heb jou iets in de kleedkamer horen zeggen, ik durf het bijna niet te zeggen', opende Wilfred het gesprek. Johan antwoordde: 'Nou, Van Gaal heeft op het ogenblik echt het geluk aan zijn reet hangen. En dat heb je op een WK nodig, bij die twijfelwedstrijden, dat je dan met geluk wint. Dus ik sluit met Van Gaal helemaal niet uit, als het hele zooitje fit blijft, dat we zomaar wereldkampioen worden!'

Ook René constateert dat op dit moment alles lukt bij Louis van Gaal: 'Ik sluit niet uit dat als hij dadelijk Bram van Polen opstelt, dat hij als de brandweer gaat, en twee beslissende voorzetten geeft! Alles gaat goed nu. Alles gaat goed!'

Oranje won de afgelopen Nations League-wedstrijden van België (0-4), Wales (1-2 en 2-1) en speelde gelijk tegen Polen (2-2).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.