Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: 'Iedere weldenkende Nederlander vindt Trump een onbeschaafde idioot'

Johan: 'Iedere weldenkende Nederlander vindt Trump een onbeschaafde idioot'

8 apr 2020, 00:57

Johan is vanavond te gast in de uitzending van Jinek om te praten over het annuleren van het Bluesfestival in Grolloo. Tevens in de studio is ambassadeur van de Verenigde Staten Pete Hoekstra.

Hoekstra reageert op een discussie tussen president Trump en een journalist. Hij geeft onder andere aan dat juist Trump de tijd neemt voor journalisten en dagelijks een tot twee uur de tijd neemt om vragen te beantwoorden.

Johan wil daar wel wat over zeggen. 'Ik begrijp dat meneer Hoekstra het voor zijn president opneemt, maar iedere weldenkende Nederlander vindt Trump een onbeschaafde idioot', zo steekt Johan duidelijk van wal.

Hoekstra is het daar niet mee eens. 'Dat is niet waar. Ik reis graag rond in Nederland en het aantal Nederlanders die Trump mogen en het eens zijn met veel van zijn punten, zijn er meer. Niet iedere Nederlander is het met u eens', zo besloot Hoekstra.

VIDEO - Jinek tekent megacontract bij RTL: 'Lekker man!'

Jinek tekent megacontract bij RTL: 'Lekker man!'
2:45
Jinek tekent megacontract bij RTL: 'Lekker man!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.