Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: 'Hij is van harte welkom bij Vandaag Inside!'

22 mrt 2024, 15:27

Tom Egbers is wat Johan Derksen betreft van harte welkom bij Vandaag Inside. Dat vertelde Johan donderdagavond (zie video hierboven), toen hij samen met Wilfred en René reageerde op het kort geding dat Egbers heeft aangespannen tegen de NOS.

"Er is nog nooit iemand in de mediawereld zoveel onrecht aangedaan als Tom," aldus Johan. "Er is niet één argument te bedenken waarom Tom Egbers op non-actief moest." Wilfred vertelt vervolgens dat Egbers is gevraagd om langs te komen bij Vandaag Inside, maar heeft aangegeven het even rustig aan te willen doen.

Johan reageert: "Tom blijft hier van harte welkom. Hij is een uitstekende collega, die 40 jaar bij de NOS heeft gewerkt, en als oud vuil bij de straat wordt gezet."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.