Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: 'Hij is een van mijn favoriete gasten bij Vandaag Inside'

23 nov 2023, 10:09

Bij Vandaag Inside werd de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen woensdagavond uitgebreid besproken. Daarbij viel ook de naam van Gerard Joling, die vorige week bij Beau vertelde dat hij in het buitenland zou gaan wonen als Frans Timmermans in het torentje zou belandden.

Daar is echter geen sprake van: Timmermans haalt met GroenLinks-PvdA volgens de nieuwste prognose 25 zetels, maar wordt ruimschoots verslagen door de PVV en Geert Wilders (37 zetels). Gerard Joling kan dus opgelucht ademhalen en gewoon in Nederland blijven wonen.

Özcan Akyol reageerde woensdagavond in Vandaag Inside: "Toch had ik het ook niet erg gevonden als hij gewoon een jaartje weg was geweest." Johan antwoordde: "Nee, maar Gerard is een van mijn favoriete gasten. Als hij hier is, heb je altijd een hartstikke leuke sfeer. Alleen dat truttige, burgerlijke management wil niet dat hij hier zit."

Wilfred denkt echter dat Gerard Joling binnenkort wel weer te zien zal zijn in Vandaag Inside: "Hij heeft een nieuwe plaat, dus hij komt binnenkort gewoon weer langs!" "Ja, dan zien we hier wel weer een autocue. Want Gerard heeft de meest eenvoudige teksten van Nederland, maar zingt altijd van de autocue," besloot Johan.

Bij een van de laatste keren dat Gerard Joling te gast was bij Vandaag Inside, ging Johan Derksen helemaal stuk om een grapje van de zanger. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.