Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: 'Hij is een van de gezelligste gasten die we hebben bij Vandaag Inside'

Johan: 'Hij is een van de gezelligste gasten die we hebben bij Vandaag Inside'

7 apr 2023, 14:06

Johan Derksen vindt Gerard Joling een van de gezelligste gasten bij Vandaag Inside. Dat vertelde hij donderdagavond, nadat Raymond Mens het verzoek deed om ook eens te gast te zijn in een uitzending met Gerard.

"Mag ik trouwens een verzoek doen," vroeg Raymond vanaf de bar. "Ik weet dat alle dingen hier altijd vóór de camera worden besproken. Ik wil graag een keer komen als Gerard Joling er is. Dat lijkt me heel gezellig. Een leuke man, hij brengt lekker humor in de show."

Johan was het met Raymond eens: "Gerard is een van de gezelligste gasten die we hebben." René vroeg zich vervolgens af: "Zou Gerard als hij gaat eten altijd het wijnarrangement nemen, denk je?" Johan antwoordde: "Ik heb Gerard nog nooit zonder glas wijn in z'n handen gezien! René gierde: "Nou, nog nooit zonder leeg glas wijn! Hij is altijd goed, Gerard."

Wilfred concludeerde over de uitzending met Gerard Joling, afgelopen woensdag: "Het was weer een topshow, vanaf het begin. Hij was op dreef."

Bekijk hieronder de hoogtepunten uit de uitzending met Gerard Joling!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.