Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: 'Hij is de slechtste mandekker uit de Eredivisie!'

Johan: 'Hij is de slechtste mandekker uit de Eredivisie!'

12 dec 2023, 12:34

Johan Derksen heeft maandagavond gereageerd op de overwinning van Ajax op Sparta. Hij is niet onder de indruk van Ajax en ook Sparta-verdediger Bart Vriends kan hem niet bekoren.

"Ik word zo moe van de media," verzuchtte Johan. "Kijk: Ajax wint met 2-1 van Sparta, en dat is een hele normale uitslag, want normaal gesproken zou Ajax met 5-0 moeten winnen van Sparta. Maar dan lees je de kranten: Het lek is boven, Ajax heeft er weer plezier in en Brobbey is een topspits."

"Brobbey frommelt er één in omdat hij niet goed gedekt wordt," aldus Johan. "Hij speelde tegen Vriends, dat vind ik persoonlijk de slechtste mandekker uit de Eredivisie." René was het eens met Johan: "Al die verhalen over Brobbey weer... 'Geweldig' enzo... Tegen Bart Vriends! Als die naar Engeland gaat, speelt hij in de negende league!"

Johan besloot over Ajax: "Dadelijk moet het contract van John van 't Schip verlengd worden, het is allemaal onzin. Het blijft gewoon een heel middelmatig elftalletje en het heeft niets met Ajax-voetbal te maken! Het blijft een eenvoudig elftalletje en Ajax-onwaardig."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.