Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: 'Hij is de enige in Nederland die mij ooit zou kunnen opvolgen'

Johan: 'Hij is de enige in Nederland die mij ooit zou kunnen opvolgen'

4 mei 2023, 09:28

Johan Derksen was maandagavond te gast in het programma Taxi Castricum, waarin Rutger Castricum iedere week een prominente Nederlander naar zijn of haar plaats van bestemming rijdt. Johan kreeg van Rutger onder andere de vraag wie hem zou moeten opvolgen als hij ooit zou stoppen.

"Nou, dat is niet omdat je naast me zit, maar ik denk dat jij dat zou kunnen," zei Johan tegen Rutger. "Ik denk dat jij de enige in Nederland bent die dat kan. Je hebt iets meer innerlijk fatsoen dan ik, je bent ook iets minder genadeloos in je uitspraken, maar je bent snel en je hebt de juiste humor."

Mocht het ooit zover komen, heeft Johan belangrijk advies voor Rutger: "Je moet tegen een stootje kunnen. Ik zit niet op social media, want mijn dochter zegt altijd: lees het ook maar niet. Dus dat is de tip. En de volgende tip is dan dat je meteen van dat hongerloon van de publieke omroep af bent."

De nestor van Vandaag Inside is voorlopig echter nog niet van plan om te stoppen: "Omdat ik bang ben dat als ik ermee stop, ik een oude man ben. Ik ben natuurlijk in principe een oude man. Maar in het dorp waar ik woon, hebben leeftijdsgenoten een keer in de 14 dagen in het dorpshuis een stamppot-maaltijd met z’n allen. En dat schijnt heel gezellig te zijn, maar ik wil er alles aan doen om daar nooit te hoeven verschijnen."

"Kijk, ik moet er een keer een punt achter zetten," concludeert Johan. "Want ik kan daar niet blijven zitten tot ik voor iedere uitzending een schone luier om moet. Ik had in m’n hoofd om op m’n 75e te stoppen. En ik word in januari 75. Maar we krijgen nu weer contracten onder de neus, dat je daar weer aan gaat twijfelen."

Inmiddels hebben Johan, Wilfred en René hun contract verlengd, waardoor ze tot de zomer van 2025 verbonden blijven aan Talpa. Bekijk in de video hieronder hoe ze live in de uitzending van Vandaag Inside hun handtekening zetten!

Vandaag Inside-trio verlengt live in uitzending contract bij Talpa
3:34
Vandaag Inside-trio verlengt live in uitzending contract bij Talpa

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.