Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: 'Het is een hele leuke vrouw en die zou bij ons goed aan tafel passen'

Johan: 'Het is een hele leuke vrouw en die zou bij ons goed aan tafel passen'

21 mrt 2022, 08:44

Johan Derksen was zondagavond te gast bij het programma Kiespijn (NPO 3), een kennisquiz over de Tweede Kamerverkiezingen. Presentator Diederik Ebbinge leidt deze quiz tussen team links en rechts.

Ebbinge vroeg zich af hoe Johan nou kon belanden bij Kiespijn. 'Naja, ik kom van Talpa en ik voel me altijd aangetrokken door smakeloze amusement, dus dan kom je er vanzelf terecht', zei Johan met een knipoog, waarop de Nederlands journaliste en presentatrice Hanneke Groenteman reageerde: 'Het is mijn guilty pleasure, Johan Derksen.'

'Hij valt mij niet mee, want ik ben altijd gek op hem geweest', vertelt Groenteman verder. 'Hij kletst een hoop onzin, maar dan denk ik: 'Ach gossie, hij heeft ook een moeder gehad''. 'Ik hou van vrouwen, die mij niet zo serieus nemen', reageerde Johan lachend.

'Wij kennen elkaar al jaren, maar alleen van de tv. Het is een hele leuke vrouw en die zou bij ons aan tafel ook goed passen, aldus Johan over Hanneke Groenteman.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.