Terug

Volg Vandaag Inside

Johan hekelt Xavi Simons: 'Ik zou hem aanpakken als ik PSV was'

Johan hekelt Xavi Simons: 'Ik zou hem aanpakken als ik PSV was'

13 sep 2022, 12:35

Johan vindt dat PSV afgelopen weekend een 'lachwekkende' strafschop kreeg van scheidsrechter Gözübüyük tegen RKC. Dat vertelde hij maandagavond aan tafel bij Vandaag Inside.

"Die scheidsrechter voelt het spel niet aan," begon Johan zijn betoog. "Mulder speelt de bal, en een klein spelertje, Simons, bukt. En hij ziet dat Mulder de bal speelt en gaat liggen rollen en op het gras slaan. Dat is het nieuwste, zo van: ik heb een ernstige hoofdwond. Hij had helemaal niks!"

"Ik zou hem als PSV zijnde aanpakken," ging Johan verder. "Hij brengt PSV in diskrediet en hij naait RKC. Het is een schande dat PSV op zo'n manier moet winnen." René denkt dat Mulder Xavi Simons helemaal niet gezien heeft: "Hij was alleen maar aan het kijken: hoe kan ik die bal hier wegtrappen. Als de keeper wegblijft, denk ik dat hij geen strafschop geeft. Die maakte de botsing wat erger. Volgens mij wordt Simons meer door die keeper geraakt dan door Mulder."

"Dit is gewoon een voetbalduel," concludeerde Johan. "Een extreem klein ventje die ook nog bukt... Dan kun je niet zeggen: gevaarlijk spel."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.