Terug

Volg Vandaag Inside

Johan hekelt Marc-Marie Huijbregts: 'Als je daarvan kan genieten, ben je een lul!'

Johan hekelt Marc-Marie Huijbregts: 'Als je daarvan kan genieten, ben je een lul!'

13 dec 2022, 00:00

Johan hekelt de manier waarop Marc-Marie Huijbregts in zijn podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets heeft zitten lachen om een kop op de cover van Weekend: ‘DRAMA voor Wendy: carrière op dood spoor?’, over Wendy van Dijk.

"Nou ja, kijk, ik ken Wendy van Dijk niet", begon Johan maandagavond in De Oranjewinter over de presentatrice. "Ik ben haar één keer in de gang hier tegengekomen en toen negeerde ze me volkomen, maar wij zullen wel weer wat hatelijks over haar gezegd hebben. Maar ik zie en voel een soort leedvermaak."

Johan vraagt zich met name af wat 'het wereldje' tegen Wendy van Dijk heeft. "Haar programma’s schijnen niet zo te scoren en nu blijkt heel Nederland, tenminste ons wereldje, een hekel te hebben aan Wendy van Dijk en ik krijg altijd een beetje een vieze smaak in mijn mond als mensen met leedvermaak daar grappen over gaan maken."

Vervolgens ging Johan verder over het leedvermaak: "Uitgerekend Piepkuiken (Marc-Marie Huijbregts, red.) moest dan weer in zo’n kutpodcast schaterlachen om het feit dat Wendy van Dijk slechte cijfers had. Dan denk ik: als je daarvan kan genieten, dan ben je een lul", aldus Johan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.