Terug

Volg Vandaag Inside

Johan heeft speciale boodschap voor genomineerde Danny Vera: 'Dit is even schrikken, hè?'

Johan heeft speciale boodschap voor genomineerde Danny Vera: 'Dit is even schrikken, hè?'

28 mrt 2021, 22:50

Danny Vera is genomineerd voor de 3FM Awards in de categorie 'Beste Artiest.' Speciaal daarom heeft Johan een boodschap voor de zanger ingesproken, die door 3FM wordt gedeeld op Twitter.

'Hallo Danny, dit is even schrikken, hè,' begint Johan. 'Ik weet: jij hebt schijt aan prijzen. Maar je bent nu weer genomineerd voor de 3FM Awards. En dat is een beetje het lot van de topper. Je heb tijden gekend dat je nooit ergens voor genomineerd werd. Ik zou zeggen: koester het, want als je zo doorgaat zul je in lengte van jaren alle prijzen binnenslepen die er te winnen zijn. Succes!'

Bekijk de boodschap van Johan in de video hieronder en klik hier om op Danny Vera te stemmen voor de 3FM Awards!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.