Terug

Volg Vandaag Inside

'Johan heeft hele mooie woorden over mij gesproken en daar ben ik hem dankbaar voor'

'Johan heeft hele mooie woorden over mij gesproken en daar ben ik hem dankbaar voor'

10 feb 2023, 00:00

Bouke Scholten is dankbaar voor de mooie woorden van Johan Derksen, die eerder in Vandaag Inside lovend sprak over de deelnemer van het SBS 6-programma The Tribute: The Battle of the Bands.

In een videoboodschap is Johan opnieuw lyrisch over finalist Bouke: "Hoi Bouke, in Drenthe kennen wij jou al jaren. Maar nu kent heel Nederland je en ze hebben nog maar één kant van je gezien, want je kunt nog steeds veel meer. En wij zijn hartstikke trots in Drenthe. We zitten allemaal voor de tv en Drenthe die boft, want nu hebben ze twee Talpa-sterren."

"Johan heeft echt hele mooie woorden over mij gesproken en daar ben ik hem heel dankbaar voor", zegt Bouke in een video-item van De Telegraaf. "Ik vind het alleen maar geweldig als zo’n iemand dat zegt. Johan ik wil je heel erg bedanken voor jouw mooie woorden. Ik waardeer het enorm dat je dat hebt uitgesproken. Ik vind je een hele eerlijke man en ik vind dat je een hele goede muzieksmaak hebt", besluit Bouke.

Bekijk hieronder het optreden van de halve finale. De finale van The Tribute: The Battle of the Bands is zaterdag 11 februari om 20:00 te zien op SBS 6.

Bouke & The Elvis Matters Band - Suspicious Minds
2:29
Bouke & The Elvis Matters Band - Suspicious Minds

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.