Terug

Volg Vandaag Inside

Johan haalt uit: 'Twee karakterloze en gewetenloze mannetjes'

Johan haalt uit: 'Twee karakterloze en gewetenloze mannetjes'

9 nov 2021, 12:10

Johan Derksen heeft uitgehaald naar WK-ambassadeurs Ronald de Boer en David Beckham. In navolging van onder anderen Ronald de Boer, Samuel Eto’o, Cafu en Xavi heeft ook Becks zich verbonden aan het land waar volgend jaar het WK voetbal wordt georganiseerd. 

De oud-voetballer wordt het gezicht van het WK in Qatar en blijft de komende 10 jaar als ambassadeur verbonden aan de oliestaat. Beckham strijkt met zijn promotiewerkzaamheden zo’n 175 miljoen euro op. ‘Als Beckham zoveel krijgt, zal Ronald de Boer ook wel een fatsoenlijk salaris hebben’, zegt Johan maandag aan tafel bij Veronica Inside

Het WK in Qatar in 2022 ligt al vanaf de aankondiging onder vuur vanwege de grove mensenrechtenschendingen in het land. Bij de bouw van de WK-stadions zouden de voorbije tien jaar al minstens 6.500 arbeidsmigranten overleden zijn. Dat de voormalig voetballers hun naam verbinden aan het toernooi kan er bij Johan dan ook niet in. ‘Ik vind dat twee karakterloze en gewetenloze mannetjes, die dat doen’, aldus de analist. ‘Dat kun je niet maken.’

Wilfred denkt dat Beckham wel even zal schrikken van de gepeperde uitspraken van Johan. ‘Jaja, maar David slaat geen enkele uitzending van ons over’, weet Derksen. 

Johan kritisch: 'Dat zijn twee karakterloze en gewetenloze mannetjes'
0:31
Johan kritisch: 'Dat zijn twee karakterloze en gewetenloze mannetjes'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.