Terug

Volg Vandaag Inside

Johan haalt uit naar Sydney van Hooijdonk: 'Misselijkmakend!'

Johan haalt uit naar Sydney van Hooijdonk: 'Misselijkmakend!'

21 mrt 2023, 13:48

Johan Derksen heeft maandagavond bij Vandaag Inside uitgehaald naar Sydney van Hooijdonk. De spits was afgelopen weekend namens sc Heerenveen twee keer trefzeker tegen FC Groningen, maar kon toch rekenen op felle kritiek van Johan.

"Ik zit om twaalf uur naar Groningen-Heerenveen te kijken," begon Johan z'n verhaal. "Die keeper van Groningen laat een bal los en die Van Hooijdonk krijgt 'm voor z'n voeten en schiet 'm binnen. Een weggevertje. Hij ging toen een egotrip opvoeren met juichdingen, een hele show van tien minuten. Het was misselijkmakend!"

"Kan iemand tegen die gozer zeggen: Als je zo'n cadeautje krijgt, moet je je als een grote jongen gedragen! Hij heeft nergens een basisplaats gehad en gedraagt zich als onze-lieve-heer. Verschrikkelijk!"

Wilfred vroeg aan Johan of zijn ergernis ook is ontstaan doordat de spits van Heerenveen Van Hooijdonk heet. "Helemaal niet," antwoordde Johan fel, "want ik had niets tegen die jongen! Z'n vader is een hele vervelende man, maar ik heb niets tegen die jongen. Maar hij (Sydney, red.) heeft ook gekke trekjes!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.