Terug

Volg Vandaag Inside

Johan haalt uit naar 'aansteller' in muziekwereld: 'Schei toch uit!'

Johan haalt uit naar 'aansteller' in muziekwereld: 'Schei toch uit!'

30 sep 2021, 11:50

Johan ergert zich enorm aan de keuze van Nederlands singer-songwriter Douwe Bob. De 28-jarige zanger heeft besloten zijn concerten af te zeggen nadat hij afgelopen weekend zelf werd geweigerd toen hij geen QR-code liet zien. De bromsnor heeft het momenteel weer druk met 'de Johan Derksen Band' en begrijpt niet waarom men zich zo druk maakt om het coronavaccinatiebewijs.

'Dit is de eerste weer in anderhalf jaar', zegt Derksen in een uitgebreid interview met De Telegraaf. 'Als ik dan zo’n aansteller van een Douwe Bob met miljoenen op de bank hoor over die QR-codes… Schei toch uit. We kunnen eindelijk weer optreden. En ik ben blij dat die mensen zo’n appje hebben, dan weet ik in ieder geval dat we geen corona krijgen.'

Johan legt met trots uit waarom hij 'de Johan Derksen Band' is begonnen. De besnorde analist heeft zelf een belangrijke rol als posterboy en spreekstalmeester. 'Als je een goede plaat maakt, kom je niet op de radio. 'De Johan Derksen Band' ben ik uit chagrijn begonnen en het bleek meteen een gat in de markt. Onderweg gingen drie van onze muzikanten dood, maar toch hebben we hartstikke succes gehad. In iedere stad trokken we alle bejaardenhuizen leeg!'

Door de corona zijn er een flink aantal concerten niet doorgegaan. 'Maar als die geannuleerd zouden worden, moeten de theaters al die kaartjes terugbetalen en daar hebben ze het geld niet voor. Dus hebben ze alles uitgesteld. Maar daar zit ik mooi mee, want nu moeten we in 2022 nóg optreden terwijl ik dan als het goed is dagelijks een programma moet maken op SBS6. Heb ik weer!', reageerde Johan met een knipoog.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.