Terug

Volg Vandaag Inside

Johan haalt hard uit: 'Een hansworst die helemaal niet uit de voetballerij komt'

Johan haalt hard uit: 'Een hansworst die helemaal niet uit de voetballerij komt'

17 dec 2022, 00:00

Johan heeft zich in De Oranjewinter kritisch uitgesproken over de handelswijze van FC Utrecht rondom de situatie met Henk Fraser. Fraser vertrok afgelopen week noodgedwongen bij de Domstedelingen. Tijdens een training greep Fraser aanvaller Amin Younes bij zijn keel, wat zorgde voor een breuk tussen hem en de club.

Met name algemeen directeur Thijs van Es moet het ontgelden bij Johan, die het volgende zei over het vertrek van Fraser: "Bij FC Utrecht gelden, zoals bij elk bedrijf en zoals in de gehele maatschappij, bepaalde normen en waarden. Soms, in het heetst van de sportieve strijd, worden de randen daarvan opgezocht. In dit geval is door Henk gedrag vertoond dat over de grens van het geoorloofde gaat, waarover we het direct eens waren, waardoor hij deze beslissing heeft gemaakt", aldus algemeen directeur Van Es.

"Dat is zo’n lichtgewicht", reageerde Johan op de uitspraken van Van Es. "Als je daar naar luistert, dan hoor je niet in de Raad van Commissarissen te zitten. Die moet je gewoon wegvegen. Die hansworst komt helemaal niet uit de voetballerij. Utrecht heeft zich ontzettend asociaal en onverstandig opgesteld in deze hele affaire", aldus Johan.

Ook Hélène Hendriks vindt de uitspraken van de FC Utrecht-leiding richting de ex-trainer Henk Fraser onnodig. Bekijk de reactie van Hélène terug in de onderstaande video.

Hélène kritisch: ‘Ik vind dit wel een beetje een trap na, niet nodig’
1:28
Hélène kritisch: ‘Ik vind dit wel een beetje een trap na, niet nodig’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.