Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: 'Gözübüyük heeft De Klassieker als een kleuter lopen fluiten!'

Johan: 'Gözübüyük heeft De Klassieker als een kleuter lopen fluiten!'

24 jan 2023, 15:28

Johan Derksen is niet te spreken over het optreden van scheidsrechter Serdar Gözübüyük in de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax. Dat vertelde hij maandagavond in Vandaag Inside.

"Het was een slechte wedstrijd, maar onze scheidsrechter, Gözübüyük, liet het ook geen wedstrijd worden," aldus Johan. "Hij heeft als een kleuter lopen fluiten. Hij floot overal voor: lullige duwtjes, kleine dingetjes... Hij was er zo bang voor dat het uit de klauwen zou lopen, dat hij dacht: ik fluit overal voor. De scheidsrechter was ook onder de indruk van de vijandige sfeer in het stadion, en daar ging hij naar fluiten. Al had het een leuke wedstrijd kunnen worden, hij had het wel voorkomen."

René was het met Johan eens: "Er werd voor álles gefloten. Kom op, het is een contactsport!" Eus reageerde: "Maar als Bas de Klassieker had gefloten, dan was het helemaal uit de hand gelopen." Wilfred grapte: Dan waren er doden gevallen!" Johan antwoordde op serieuze toon: "Wanneer vallen er bij Bas doden? Wanneer loopt het uit de hand bij Bas? Hij staat garant voor een leuke wedstrijd."

Bas Nijhuis zelf zei over het optreden van Gözübüyük: "Wie heeft het een dag na de wedstrijd nog over de scheidsrechter? Ja, Johan. Maar verder niemand. Dan heeft hij het goed gedaan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.