Terug

Volg Vandaag Inside

Johan gelooft De Ligt-gerucht niet: ‘Raar verhaal!’

Johan gelooft De Ligt-gerucht niet: ‘Raar verhaal!’

9 jan 2020, 17:48

Johan Derksen gelooft niet dat Ajax bezig is met een tijdelijke terugkeer van Matthijs De Ligt. De Portugese krant A Bola schreef woensdag dat Ajax de verdediger van Juventus tot het eind van het seizoen zou willen huren.

Johan gelooft daar echter weinig van: ‘Ik ben nooit zo van geruchten op die sites serieus nemen. Ik kan me niet voorstellen dat als Juventus heel veel investeert in die jongen, dat ze zeggen van ‘’ga maar weer een half jaartje in Amsterdam spelen’’. Ik vind het een raar verhaal’, vertelt Johan in gesprek met Veronica Inside Radio.

Volgens Johan zou een tijdelijke terugkeer naar Ajax goed kunnen uitpakken voor de verdediger. 'Voor Matthijs de Ligt zou het hartstikke goed zijn, maar ik denk niet dat Juventus dat doet. Hij vertegenwoordigt een waanzinnig kapitaal voor die club.’

De Ligt beleeft een lastige periode bij Juventus. De verdediger bleef op 11 december tegen Bayer Leverkusen voor het eerst aan de kant en werd toen op uitstekende wijze vervangen door Merih Demiral. In de vier wedstrijden daarna werd de Oranje-international opnieuw gepasseerd ten faveure van zijn Turkse collega.

VIDEO - Johan neemt het op voor De Ligt: ‘Ze moeten die jongen zichzelf laten zijn’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.