Terug

Volg Vandaag Inside

Johan gaat los: 'Het is gewoon een waardeloze spits!'

Johan gaat los: 'Het is gewoon een waardeloze spits!'

13 apr 2021, 17:15

FC Emmen boekte afgelopen weekend een belangrijke zege op Fortuna Sittard in de strijd tegen degradatie. Paul Gladon was belangrijk voor de ploeg van Dick Lukkien met een doelpunt en een verdiende strafschop, maar de spits maakte geen indruk op Johan Derksen, zo liet hij weten in Veronica Inside.

Johan vertelde over de spits: 'Ik heb even gekeken naar Gladon, ik heb het vanochtend even uitgezocht. Want ik zag die gozer gisteren weer: hij bakte er helemaal niets van. Maar die heeft bij al z'n clubs er niks van gebakken, hè? Het is gewoon een waardeloze spits! Die scoort nooit!'

Hij vervolgde: 'Het is een heel aardige, vriendelijke jongen, maar hij kan er geen pepernoot van. Dus als dat Emmen een geblesseerde aanvaller heeft, dan moeten ze een beroep doen op hem. Dan is het toch een wonder dat ze nog winnen? Ze hadden die twee strafschoppen wel nodig!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.