Terug

Volg Vandaag Inside

Johan fileert verdediger: 'Zielig en lachwekkend tegelijkertijd'

Johan fileert verdediger: 'Zielig en lachwekkend tegelijkertijd'

18 mei 2021, 13:28

René heeft met verbazing zitten kijken naar de laatste speelronde van de Eredivisie. Hij vond het niveau niet om aan te gluren. Johan sluit zich aan bij René en is behoorlijk kritisch met name op verdediger Arjan Swinkels.

De 36-jarige Swinkels kwam afgelopen zomer over van KV Mechelen naar VVV-Venlo. Eerder speelde de centrale verdediger voor Roda JC en Willem II in de Eredivisie. De Venlonaren zijn dit seizoen gedegradeerd naar de Keuken Kampioen Divisie.

'Ik ben het helemaal eens met jou', reageert Johan op René. 'Ik heb naar hetzelfde schakelprogramma zitten kijken met de ene naar de andere verbazing, maar dan is er altijd één de aller slechtste! En dat is Swinkels van VVV', concludeert Johan.

'Hij was vroeger bij Willem II, toen die nog fit was, een aardig hardwerkende verdediger. Toen is hij naar België gegaan en VVV heeft hem genomen toen hij versleten was. Die jongen kan niets meer. Het is gewoon zielig en lachwekkend tegelijkertijd', aldus Johan over Swinkels.

Bekijk in de onderstaande video de volledige reactie van René terug over het niveau van de Eredivisie.

René verbijsterd over niveau van Eredivisie: 'Je weet niet wa...
3:45
René verbijsterd over niveau van Eredivisie: 'Je weet niet wa...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.