Terug

Volg Vandaag Inside

Johan ergert zich aan Xavi Simons: 'Hij moet een draai om z’n oren hebben!'

Johan ergert zich aan Xavi Simons: 'Hij moet een draai om z’n oren hebben!'

26 jan 2023, 00:00

Johan Derksen ergert zich aan het gedrag van PSV'er Xavi Simons. De teleurstelling tijdens een wedstrijd is bij Simons vaak van zijn gezicht af te lezen, wat volgens Johan een tikkeltje overdreven is.

Eerder in Vandaag Inside werd de wissel van Simons tegen Vitesse uitgelicht, waarbij de aanvallende middenvelder zichtbaar teleurgesteld het veld afliep. "Ik dacht op een gegeven moment toen hij gewisseld werd dat Poetin Eindhoven was binnengevallen", begon Johan over Simons. "Toen ik naar zijn gezicht keek, maar ook toen hij een balletje niet kreeg in het veld, dan wordt hij helemaal hysterisch als een ander op doel schiet."

(Tekst gaat verder onder de foto.)

"Kijk eens - (zegt Johan terwijl hij de wissel van Simons ziet) - de wereld is verlopen, het is afgelopen. Moet jij nou kijken, dat theatrale gedoe! Hij moet een draai om z’n oren hebben, een aansteller eerste klas. Leuk voetballertje hoor, maar hier moet hij echt mee stoppen!", aldus Johan.

In de onderstaande video legt Simons in gesprek met ESPN uit waarom hij op het veld zo 'ongelooflijk sip' kan kijken. "De bal is m'n speelgoed", aldus Simons.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.