Terug

Volg Vandaag Inside

Johan ergert zich aan uitspraken Heitinga: 'Verschrikkelijk, zeg nou eens wat man!'

Johan ergert zich aan uitspraken Heitinga: 'Verschrikkelijk, zeg nou eens wat man!'

16 feb 2023, 00:00

Johan Derksen heeft zich geërgerd aan een interview met John Heitinga. Noa Vahle sprak de trainer van Ajax in aanloop naar het Europa League-duel tegen Union Berlin.

Heitinga zei onder meer dat Ajax 'heel goed' de standaardsituaties moet verdedigen en deze niet moeten weggeven. "Allemaal open deuren, verschrikkelijk", begon Johan over Heitinga woensdagavond in Vandaag Inside. "Het zijn alleen maar clichés, een aaneenschakeling van clichés. De mensen willen graag dit soort mensen aan het woord hebben, dus je bent wel min of meer verplicht om ze te interviewen."

Johan vindt dat een interview met een trainer of voetballer eigenlijk weinig zin heeft. "Toen ik nog hoofdredacteur was, wilde ze altijd interviews met voetballers, maar die hebben mediatraining en maken alleen nog geluid en zeggen niks meer. En de mensen bleven vragen om interviews met voetballers. Als ze een rookworst op de cover wilden, kregen ze die ook, dus hup voetballers erop! Maar het was niet lezenswaardig."

"Dit is zo’n interviewtje…", vervolgde Johan. "Die gozer is nieuw (Heitinga - nieuwe trainer van Ajax, red.) en wil zich neerzetten, maar zeg dan eens wat man! Het is alleen maar jargon en cursustaal", besluit Johan.

Bekijk in de onderstaande video het interview met Heitinga terug.

Heitinga: 'Het spel wat wij willen spelen is het allermoeilijkste wat er is'
4:56
Heitinga: 'Het spel wat wij willen spelen is het allermoeilijkste wat er is'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.