Terug

Volg Vandaag Inside

Johan en Wilfred bereid om salarissen medewerkers Veronica Inside te betalen bij dreigende ontslagen

Johan en Wilfred bereid om salarissen medewerkers Veronica Inside te betalen bij dreigende ontslagen

16 apr 2020, 21:40

Johan en Wilfred zijn bereid om salarissen van medewerkers van Veronica Inside te betalen wanneer ontslag voor hen dreigt, vertelt Johan aan Hélène in de online rubriek Groeten uit Grolloo.

Johan vertelt dat Wilfred contact met hem opnam nadat hij een brief van John de Mol had ontvangen: 'We kregen een brief van De Mol, waarin stond dat de Coronacrisis hem heel veel geld kost, omdat er weinig reclame is, en er werden toch wel wat ontslagen bij Talpa verwacht. Dat is nog niet gebeurd. Wilfred heeft toen contact met me opgenomen, die zegt: 'Moeten wij niet eens salarissen gaan betalen?' Toen heb ik gezegd: 'Als de nood aan de man komt, betalen wij die salarissen, zodat die mensen niet ontslagen worden.'

Johan benadrukt dat Wilfred degene was van wie het idee kwam: 'Niet ik nam het initiatief, maar Wilfred.' Hélène voegt daaraan toe: 'Zo is hij ook, en dat weten heel veel mensen niet.'

Bekijk hieronder het verhaal in de nieuwste Groeten uit Grolloo, waarin Johan ook een rondleiding geeft in zijn eigen mancave!

VIDEO - Groeten uit Grolloo: Johan geeft rondleiding door zijn mancave

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.