Terug

Volg Vandaag Inside

Johan en René vegen suggestie van Valentijn voor nieuwe bondscoach van tafel

Johan en René vegen suggestie van Valentijn voor nieuwe bondscoach van tafel

15 mrt 2022, 14:20

Ronald Koeman ziet een terugkeer als bondscoach van het Nederlands elftal wel zitten, maar als het aan Johan Derksen ligt, gaat de KNVB vol voor Peter Bosz. Volgens de besnorde analist is Bosz de meest geschikte kandidaat om Louis van Gaal na het WK in Qatar op te volgen.

‘Ik denk dat Koeman het in zijn broek doet want het is niet uitgesloten dat Bosz er wordt uitgegooid daar in Frankrijk’, zegt Johan maandag bij Vandaag Inside over de trainer van Olympique Lyon. ‘Die is beter geschikt als bondscoach dan Koeman.’

‘Koeman heeft het goed gedaan maar ik vind Bosz als boegbeeld en verbaal de allerbeste’, zegt Johan, die beaamt dat Bosz - op dit moment 10e met Lyon in de Lique 1 - op z’n zachts gezegd geen prijzenpakker is. ‘Maar Koeman is bij Benfica en FC Barcelona ook mislukt.’

Valentijn Driessen, ook aanwezig bij Vandaag Inside, heeft een andere naam in gedachte om Van Gaal op te volgen als bondscoach. ‘Wat vinden jullie van Pep Guardiola?’, vraagt de Chef Voetbal van De Telegraaf, maar daar wil René van der Gijp niks van weten. ‘Pleur toch op joh, Pep Guardiola, schei uit met je Pep Guardiola. Tuurlijk niet’, is de analist stellig. Ook Johan lijkt de combinatie tussen Oranje en de trainer van Manchester City niet te zien zitten. ‘Schei uit, zo’n neuroot in het land. Zijn we eindelijk van Van Gaal verlost, komt er een andere gek’, aldus De Snor. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.