Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: ‘Die jongen zal mij haten en dat begrijp ik best’

Johan: ‘Die jongen zal mij haten en dat begrijp ik best’

30 nov 2021, 20:00

De komst van Joël Drommel naar PSV heeft nog niet heel gelukkig uitgepakt voor de Eindhovense club. De doelman stapte deze zomer voor 3.5 miljoen euro over van FC Twente, dat zich daarvoor al had versterkt met de bij PSV transfervrij vertrokken Lars Unnerstall. De Duitse doelman was dit weekend in bloedvorm tegen Feyenoord, terwijl Drommel er zondag niet goed uitzag bij de tegentreffer van sc Heerenveen. 

‘Zou er bij PSV niemand in de kleedkamer zijn die zegt: “Hadden we niet beter die Unnerstall kunnen houden?”’, vraagt René van der Gijp zich maandagavond bij Veronica Inside dan ook af. Ook Johan heeft geen hoge pet op van de 25-jarige keeper. ‘Die jongen, Drommel, die zal mij haten. Dat begrijp ik best. Als je voetballer bent en iemand op televisie telkens zegt dat je een slechte keeper bent... die jongen kan er niks aan doen. Het is PSV dat die fout weer heeft gemaakt’, doelt Johan op het aantrekken van de doelverdediger.’

De besnorde analist stelt dat Drommel geen keeper voor het niveau van PSV is. ‘Drommel is een aardige keeper voor FC Twente, Heracles Almelo of sc Heerenveen’, zegt Johan. ‘Hij is gewoon geen topper. En dan wordt 'ie ook nog een geselecteerd voor het Nederlands elftal. Het is een gemaakte keeper. Moet je eens kijken hoeveel keer in een seizoen hij een tegengoal om de oren krijgt door een persoonlijke fout.’ 

Uitzending van Veronica Inside gemist? Kijk 'm HIER terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.