Terug

Volg Vandaag Inside

‘Johan Derksen zei: ik heb een geweldige kutmiddag gehad’

‘Johan Derksen zei: ik heb een geweldige kutmiddag gehad’

17 okt 2022, 11:39

Johan Derksen stond niet te springen toen hij werd gevraagd voor het nieuwe programma van Rob Kemps. Toch heeft Rob het voor elkaar gekregen om Johan in zijn show te krijgen.

Johan liet zich onlangs aan tafel bij Vandaag Inside kritisch uit over de nieuwe talkshow. "Ik wil hem best wel helpen, maar ik heb het format gezien. Het gaat om tien vragen. Nou, in de schoolkrant zouden ze het weggooien."

Inmiddels is Johan toch overstag. Sterker nog: de opnames zitten er al op. Bij Jinek blikt Rob terug op de bewuste draaidag. "Hij zat in de schmink. Ik gaf hem een hand en zei: 'Leuk dat je toch meedoet'. Hij zei: 'Ik zal je één ding zeggen, ik heb er helemaal geen zin in'", vertelt de presentator.

Er volgde alsnog een goed gesprek tussen Rob en Johan. "Hij heeft echt mooie dingen verteld. Hij weet ook écht veel over bluesmuziek. Wat mij betreft was het hartstikke leuk. En toen zei Johan: 'Ik heb een geweldige kutmiddag gehad'", lacht Rob. "Dus ik denk dat het wel goedkomt!"

Hoe het nieuwe programma van Rob gaat heten en vanaf wanneer het op TV te zien is, is nog niet bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.