Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen verkozen tot Sportmedia Persoonlijkheid van het seizoen 2021/2022

Johan Derksen verkozen tot Sportmedia Persoonlijkheid van het seizoen 2021/2022

8 juni 2022, 18:12

Johan Derksen is door de makers van FC Mediacircus verkozen tot Sportmedia Persoonlijkheid van het seizoen 2021/2022. In de 50e aflevering van de wekelijkse podcast van Jos Govaart (baas van PR-bureau Coopr), Robert Maaskant (oud-trainer) en mediajournalist Bas Hakker bleek dat Johan gedurende het seizoen de meeste punten heeft gekregen.

Jos Govaart, Robert Maaskant en Bas Hakker gaven tijdens hun podcast-uitzendingen steeds alle drie een cijfer aan een presentator, schrijver of journalist uit de sportmedia. Johan Derksen kreeg in totaal 25,5 punten, en bleef daarmee onder andere Sjoerd Mossou (24,5 punten), Mart Smeets (24,5 punten), Hugo Borst (23,5 punten) en Marcella Mesker (23,5 punten) voor.

Van Jos Govaart kreeg Johan een 8,5 (‘Hij is altijd relevant en in het nieuws’), Robert Maaskant gaf hem een 8 (‘Hij is authentiek en niet laf’) en Bas Hakker beoordeelde Johan met een 9: ‘De man heeft de mensen twintig jaar plezier gegeven.’

In een video op het Twitter-account van FC Mediacircus wordt Johan gefeliciteerd door Robert Maaskant: ‘Johan, Sportmedia Persoonlijkheid van het jaar. Je was het nog niet, maar je bent het gewoon wel. We hebben jouw volledige carrière bewonderd en verafschuwd, maar vooral uitgesproken met elkaar dat jij veruit de beste bent van het hele stel journalisten, waar je trouwens ook vaak mee gewerkt hebt of opgeleid hebt, en nu waarschijnlijk schijt aan hebt. Dus gefeliciteerd namens FC Mediacircus!’

Beluister de podcast van FC Mediacircus hier.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.