Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen stormt Top 25 van machtigste mensen in de media binnen

Johan Derksen stormt Top 25 van machtigste mensen in de media binnen

2 feb 2022, 20:33

Johan Derksen is een van de nieuwe binnenkomers in de Top 25 van machtigste mensen in de Nederlandse media. De lijst wordt dit jaar al voor de 19e keer gepubliceerd door Broadcast Magazine. Het VI Vandaag-gezicht is binnengekomen op de 23e plaats.

Over Johan wordt geschreven: 'In het overbevolkte meningen-circus op televisie zwaait hij onbetwist de scepter, vaak vilein aangemoedigd door spreekstalmeester Wilfred Genee. 'Het perpetuum mobile van nurks gemonkel vulde de hele SBS-zomerprogrammering met De Oranjezomer, de boekhandels met zijn biografie en vanaf januari alle vooravonden met VI Vandaag. En de snorprater zit er, klaar met voetbal, maar nog lang niet met zichzelf', aldus De Volkskrant. En daar lusten veel kijkers wel pap van!'

Johan legt het af tegen onder andere Talpa-baas John de Mol, die voor de tiende keer op de eerste plaats staat. RTL-CEO Sven Sauvé is tweede en de top drie wordt compleet gemaakt door NPO-directeur video Frans Klein. In de Top 25 staat verder onder andere staatssecretaris van cultuur en media Gunay Uslu, die onlangs nog door Johan 'de ster van het nieuwe kabinet' werd genoemd.

De hele Top 25 is te lezen in Broadcast Magazine, editie februari 2022.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.