Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen stoort zich aan hosannastemming: 'Wegdoen als je er geld voor kan krijgen'

Johan Derksen stoort zich aan hosannastemming: 'Wegdoen als je er geld voor kan krijgen'

23 dec 2020, 22:31

Johan Derksen doet niet mee aan de hosannastemming rond Marcos Senesi. Johan stelt dat de verdediger van Feyenoord gehyped wordt door de voetbalkenners in Nederland.

Marcos Senesi had het moeilijk in de uitwedstrijd tegen Vitesse (1-0). De Argentijnse verdediger van Feyenoord werd een aantal keer opzichtig afgetroefd door Loïs Openda, zo zag ook Johan. 'Ik heb me een tijdje stil gehouden, want hij deed het wel aardig. Maar dan komen al die voetbalkenners, dat het zo'n fantastische centrale verdediger is. Ik vind het helemaal geen fantastische verdediger. Dan krijgt hij een bal op zijn pantoffel, die vliegt de bovenhoek in (Fortuna Sittard 22-11, red.), dan is het helemaal geweldig. Ik vind het gewoon een hele kwetsbare jongen.'

De analist denkt dat Senesi profiteert van de tactiek van trainer Dick Advocaat. 'Hij kan niet met ruimte in zijn rug spelen. Hij heeft geluk dat Advocaat altijd met de kont in het strafschopgebied speelt en daar een muur bouwt. Als hij in een modern team speelt, dat hij naar de middellijn moet komen en daar druk zet, dan is hij zó kwetsbaar.'

'Als hij een goede dag heeft, kan hij met Feyenoord mee, maar gauw wegdoen als je er geld voor kan krijgen', concludeert Johan.

Marcos Senesi (23) vormt woensdagavond in het eredivisieduel met sc Heerenveen het centrale duo met Eric Botteghin. Berghuis vormt de voorhoede met Bryan Linssen en Luciano Narsingh. Lutsharel Geertruida krijgt als rechtsback de voorkeur boven Bart Nieuwkoop, die weer naar de bank is verwezen door Advocaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.