Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen reageert op boze uitspraken van vrouw John van den Brom

Johan Derksen reageert op boze uitspraken van vrouw John van den Brom

23 feb 2021, 10:45

Johan Derksen heeft maandagavond in Veronica Inside gereageerd op uitspraken die Marjan Andringa, de vrouw van John van den Brom, afgelopen week over hem deed.

Marjan zei in gesprek met HUMO onder andere: 'Verschrikkelijke vent, die Derksen! Hij is een soort verkapte Sinterklaas die een lijstje heeft met namen van zijn vriendjes en een lijstje met mensen die hij niet kan uitstaan. John staat, net als pakweg Louis van Gaal, op dat tweede lijstje en kan dus bij voorbaat niks goed doen.’

Johan vertelde maandagavond dat hij de uitspraken gehoord had en reageerde: 'Ik wil met iedereen in discussie, maar ik ben niet van plan om in discussie te gaan met echtgenotes van trainers. Maar ik zal d'r wel vertellen wat mij ter ore kwam via Belgische journalisten: Ze vinden haar man nogal lui in de aanpak. Ze vinden het een luie trainer. Ik weet niet wat hij doet, misschien veel bij moeder de vrouw… Dat is geen goede reclame voor een trainer, als de omgeving hem lui vindt.'

Van den Brom staat met KRC Genk op dit moment op de derde plaats, met twintig punten achterstand op koploper Club Brugge (en een wedstrijd meer gespeeld). Genk won slechts één van zijn laatste negen competitieduels. Jan Boskamp wist maandagavond te vertellen dat de Van den Brom ondanks de slechte resultaten voorlopig aan mag blijven als trainer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.