Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen-persiflage zingt Danny Vera's 'Roller Coaster'

Johan Derksen-persiflage zingt Danny Vera's 'Roller Coaster'

31 dec 2020, 00:01

Woensdagavond was er een persiflage van Johan Derksen te zien in de Eindejaarsspecial van RTL Exclusief. In het programma kropen cabaretiers met behulp van 'de modernste technieken' in de huid van Johan Derksen, Maxima en Mark Rutte.

Aan het eind van het programma stelde de Johan-persiflage voor om Danny Vera's Roller Coaster te zingen. Daar stemden de overige gasten mee in, waarna 'Johan' het nummer inzette! Het fragment is hier terug te kijken.

De mannen van Veronica Inside zagen eerder al beelden van de persiflage van Johan en waren minder enthousiast: 'Niveautje Keuken Kampioen Divisie.' Bekijk het in de video hieronder!

René over Johan Derksen-persiflage bij BEAU: 'Keuken Kampioen...
3:21
René over Johan Derksen-persiflage bij BEAU: 'Keuken Kampioen...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.