Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen over Renze Klamer: 'Speelt een rol die hem niet ligt'

Johan Derksen over Renze Klamer: 'Speelt een rol die hem niet ligt'

29 juli 2022, 20:26

Johan Derksen heeft enkele weken zomerstop van Vandaag Inside, en heeft naast het uitlaten van de hond en het maken van zijn radioprogramma genoeg tijd om de talkshows te bekijken. Hij zapt ook weleens langs RTL4, waar Renze Klamer deze zomer de talkshow op de late avond doet.

En Renze is niet helemaal zichzelf, vertelt Johan in Koffie met, een online rubriek van Vandaag Inside: "Ik heb niks tegen Renze. Dat lijkt me een hele aardige jongen. Maar die laat zich geweldig opnaaien door zijn redactie. Want je kunt in dat programma af en toe horen en zien: dat is niet Renze zoals hij karakterologisch in elkaar zit, maar dat is een opgefokte Renze, die dan plotseling hele harde, venijnige interviews probeert te houden voor de kijkcijfers."

"Dat kan Wilfred heel goed, maar Renze beheerst dat niet," aldus Johan. "De vriendelijke Renze speelt dan plotseling een rol die hem niet ligt. En dat is heel ongemakkelijk om naar te kijken."

Bekijk de hele aflevering van Koffie met Johan hieronder, waarin hij ook zijn mening geeft over onder andere de boerenprotesten, het EK Vrouwen en de situatie van Frenkie de Jong en reageert op kritiek van Maarten van Rossem.

Koffie met: Wat vindt Johan Derksen van de boerenprotesten?
32:40
Koffie met: Wat vindt Johan Derksen van de boerenprotesten?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.