Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen over Noa Lang: ‘Doet alleen maar gek, misschien kan hij naar het Songfestival’

25 feb 2024, 15:30

Johan Derksen heeft in Vandaag Inside gedeeld dat hij zich ergert aan het gedrag van Noa Lang (zie video). De speler kwam ter sprake nadat deze week de documentaire ‘Lastpak’ over Lang aan tafel werd besproken. Hélène Hendriks gaf aan te genieten van de speler: “Het is iemand voor wie je naar het stadion gaat.” Johan is minder lovend over de PSV-speler: “Ik vind het een beetje een bron van ergernis.”

René gaf eerder bij Vandaag Inside zijn advies aan de PSV-speler, bekijk het fragment van René over Lang in de onderstaande video.

René heeft welgemeend advies voor Noa Lang: 'Als ik hem was…'
1:02
René heeft welgemeend advies voor Noa Lang: 'Als ik hem was…'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.