Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen opnieuw hoog in lijst met invloedrijke mensen in de media

Johan Derksen opnieuw hoog in lijst met invloedrijke mensen in de media

9 juli 2021, 18:16

De jaarlijkse lijst met de 100 meest invloedrijke mensen in de Nederlandse media is woensdag bekendgemaakt, tijdens het DeMedia100 Diner in de Kromhouthal in Amsterdam. Johan Derksen staat opnieuw hoog op de lijst. 

De nestor van Veronica Inside staat op plek 23 - erg laag wat ons betreft - maar onze analist is dit jaar, tot ieders verbazing, drie plaatsen gezakt. ‘Bluesliefhebber en voetbalanalist Johan Derksen zoekt graag de controverse op en kent aldus veel vijanden én nog meer fan. Zou hij stoppen in 2022? In 2021 was hij meer dan ooit te zien en te horen: dagelijks op SBS6’, schrijft de organisatie achter DeMedia100 over Johan.

Ook Wilfred Genee staat dit jaar in de prestigieuze lijst. De televisie en radio-presentator vinden we terug op plek 35, en is daarmee een van de hoogste nieuwe binnenkomers. ‘Wilfred Genee lijkt een duizendpoot, want hij maakt dagelijks een ochtendshow bij Radio Veronica, op de vrijdagmiddag is hij bij BNR Nieuwsradio te horen en ’s avonds twee keer per week bij de televisieversie van Veronica Inside. In de zomer zelfs dagelijks op televisie bij SBS6.’

Na negen jaar staat John de Mol niet meer bovenaan DeMedia100. De Mol is dit jaar van de troon gestoten door Arjen Lubach en staat nu op een tweede plaats.

DeMedia100 wordt jaarlijks vastgesteld na onderzoek van onderzoeksbureau MediaTest. Voor het onderzoek zijn dit jaar 40.000 professionals uit media en marketingcommunicatie uitgenodigd, waarvan er 1300 hebben meegedaan. Zij kozen hun tien favorieten uit de driehonderd genomineerden.

Bekijk HIER de volledige lijst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.