Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen ontving boze brief van kijker

Johan Derksen ontving boze brief van kijker

28 feb 2021, 12:25

Johan Derksen hield afgelopen vrijdag een vurig betoog, waarin hij pleitte voor een boycot van het WK in Qatar. Na zijn betoog liet Wilfred weten dat een kijker uit Leeuwarden een boze brief naar de besnorde analist stuurde.

'We kregen nog een brief van een man uit Leeuwarden,' vertelt Wilfred. Hij zegt: 'Is het mogelijk dat andere mensen bij VI ook eens wat mogen zeggen? Je bent met ieder onderwerp constant aan het woord. En dan begin je: 'Daar wil ik ook wel even iets over zeggen…' Het is toch geen onemanshow?'

Johan reageert: 'Die man weet toch wat er in ons contract staat? Dat ik de ster ben en jullie de figuranten?' Wilfred reageert: 'Dat contract waarmee je terug bent gekomen, toch?' Johan lacht en zegt op serieuze toon: 'Nee, maar als ik wat dominant ben dan moet je even zo doen, dan begrijp ik het,' vertelt Johan, waarbij hij met z'n hand een 'rustig aan'-beweging maakt.

'Nu viel het wel mee,' lacht René. 'Hij heeft het maar 25 minuten over Qatar gehad!'

Bekijk in de video hieronder het vurige betoog van Johan over het WK in Qatar!

Johan over WK in Qatar: 'Oranje zal je nu niet op barricaden ...
14:54
Johan over WK in Qatar: 'Oranje zal je nu niet op barricaden ...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.