Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen onthult afspraak in Vandaag Inside-contract: 'Dan is het afgelopen'

Johan Derksen onthult afspraak in Vandaag Inside-contract: 'Dan is het afgelopen'

2 jan 2023, 16:02

In een groot interview met de Privé heeft Johan Derksen verteld over zijn band met Wilfred Genee en zijn huwelijk met zijn vrouw Isabelle. Ook onthult hij een afspraak die in het Talpa-contract van Wilfred, René en hemzelf staat.

Op de vraag of Johans band met Wilfred beter is geworden, vertelt Johan: "Het is wel eens anders geweest, dat klopt, maar af en toe botst het nog wel, hoor. We hebben totaal uiteenlopende ego’s. Maar we moeten ons wel realiseren dat we solo niets voorstellen op televisie. Wilfred en ik hebben weleens wat alleen gedaan, maar dat is niet het succes wat we met z’n drieën, samen met René van der Gijp, hebben. Deze chemie is zo uniek. Ook dat staat in ons contract: als één van ons drieën eruit stapt, is het afgelopen. Er komen dan geen vervangers," onthult Johan.

Toch denkt de nestor van Vandaag Inside nog niet aan stoppen: "Ik kan het fysiek nog goed aan. Ik ben nu 73 en eerlijk gezegd merk ik dat helemaal niet. Mijn vrouw zei laatst: ’Je scheidt toch wel een keertje uit met die onzin op tv?’ En dan zeg ik het niet hardop, maar dan denk ik wel: om nou iedere avond bij jou op de bank te zitten... daar heb ik ook geen trek in. Voor mij is het geen enkel probleem om zeven dagen in de week een programma te maken."

In het verleden ging Johan twee keer per jaar op vakantie met zijn vrouw naar Amerika: "Maar dat komt er gewoon niet meer van. Nu we hier in Grolloo wonen, vindt mijn vrouw dat we iedere dag vakantie hebben. Dat is wel fijn voor haar. Maar soms is het wel jammer." Johan is sowieso niet heel vaak samen met zijn vrouw: "Als ik ’s nachts thuiskom, ligt mijn vrouw vaak al te slapen. En in de ochtend laat ik de hond uit, waarna ik radio ga maken. We leven beiden ons eigen leven en zitten niet de hele dag bij elkaar op schoot. Het klinkt misschien wat onromantisch, maar wij zijn niet zo veel samen."

Of Johan na zijn aflopende contract wel leuke dingen gaat doen, samen met zijn vrouw? "Dat trekt mij niet zo. Ik ben niet van samen leuke dingen doen. Ze weet dat ook en het zit heus wel goed, hoor. Anders ben je niet 26 jaar bij elkaar. Wij weten eigenlijk niet beter. Ik denk dat wij een probleem krijgen als we elkaar voor de voeten lopen. Voor je het weet sta je te stofzuigen." Johans huwelijk met Isabelle kan dus wel tegen een stootje: "Dat moet wel, want het is nooit saai met mij. Maar mijn vrouw wil niets van het tv-wereldje weten. Ze gaat ook nooit op de foto. Eigenlijk wil ze er niets mee te maken hebben. En dat is haar goed recht."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.