Terug

Volg Vandaag Inside

'Johan Derksen schreef dat er drie mensen in Nederland zijn die om alles huilen'

'Johan Derksen schreef dat er drie mensen in Nederland zijn die om alles huilen'

18 feb 2021, 16:50

Danny Vera geeft in de jubileumeditie van de Linda (editie 200, maart 2021) zijn eerste reactie op een aantal thema's. Wanneer het woord 'softie' wordt genoemd, komt ook Johan Derksen ter sprake.

'Ja, ik ben een redelijke softie die makkelijk jankt,' reageert Danny. 'Johan Derksen schreef dat er drie mensen in Nederland zijn die om alles huilen: Eva Jinek, Willem van Hanegem en Danny Vera.' Danny zit er echter niet mee: 'Ach, ik schaam me er niet voor hoor, volgens mij is er niks mis mee om dicht bij je gevoel te zitten.'

Danny vertelt in de Linda ook waar hij Escha ontmoette: 'Elke zondag speelde ik in een kroeg in Middelburg. Escha liep langs het podium en keek me aan. Een prachtige verschijning. Ik had net twee relaties achter de rug en was eigenlijk blij weer alleen te zijn, maar met haar klikte het meteen. Ze is vrij snel bij me ingetrokken en gelukkig nooit meer weggegaan.'

Vandaag werd bekend dat Danny Vera samen met André van Duin een liedje uitbrengt. Het is een ode aan Martin Elferink, de man van André die vorig jaar overleed aan kanker. In de Veronica Inside Ochtendshow vertelde Danny erover. Bekijk het in de video hieronder.

André van Duin en Danny Vera brengen nummer uit
6:18
André van Duin en Danny Vera brengen nummer uit

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.