Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen klimt omhoog op lijst van meest invloedrijke mediamensen

Johan Derksen klimt omhoog op lijst van meest invloedrijke mediamensen

10 mrt 2022, 17:00

De jaarlijkse lijst met de 100 meest invloedrijke mensen in de Nederlandse media is weer bekendgemaakt. De shortlist wordt niét aangevoerd door Johan Derksen, maar door programmamaker Tim Hofman. De presentator van het YouTube-programma BOOS maakte indruk met zijn documentaire over de misstanden bij The Voice.

Ondanks het mislopen van de eerste plek voor Johan, is VI Vandaag wel goed vertegenwoordigd in de lijst der lijsten. Zo klimt de besnorde analist vier plekken en staat hij daarmee op een bescheiden 19e plek. Met deze notering laat de nestor van de dagelijkse meningenshow onder meer media-grootheden zoals Jeroen Pauw (20), Beau van Erven Dorens (24) en Humberto Tan (25) achter zich. Johan moet tv-recensent Angela de Jong (13) nog wél voor zich dulden.

Wilfred Genee behoorde afgelopen jaar nog tot de hoogste nieuwe binnenkomers (35), terwijl hij dit jaar genoegen moet nemen met plek 40. Eén plekje hoger staat columnist en frequente VI Vandaag-tafelgast Özcan Akyol (39). De Deventenaar is daarmee één van de hoogst genoteerde nieuwe binnenkomers.

Overige VI Vandaag-gezichten op de lijst zijn Hélène Hendriks (83) en Ben van der Burg (85). Bekijk de volledige lijst hier.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.