Terug

Volg Vandaag Inside

'Johan Derksen is een van de weinige mensen die authentiek zijn mening verkondigt op tv'

'Johan Derksen is een van de weinige mensen die authentiek zijn mening verkondigt op tv'

2 sep 2022, 15:48

Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé, heeft in de podcast Strikt Privé zijn mening gegeven over niemand minder dan Johan Derksen. Entertainmentdeskundige Jordi Versteegden legde hem een vraag van een van de luisteraars voor: "Wat vind jij van Johan Derksen?"

Santegoeds antwoordde: "Daar moet ik wel om lachen. Het is een van de weinige mensen die authentiek op tv gewoon zijn mening zit te verkondigen. En dat hij redelijk dwars is, dat heeft hem ver gebracht. Ik vind dat geluid wel de moeite waard om te beluisteren. Ik ben blij dat hij terug is op tv, nadat het er in april even naar uitzag dat dat niet meer zou gebeuren."

Of de hoofdredacteur van Privé ook weleens zou willen aanschuiven bij Vandaag Inside? "Oh best wel! Als het niet over voetbal gaat, dan lijkt me dat wel leuk. Dan kan ik meteen door, ze zitten niet zover bij Shownieuws vandaan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.