Terug

Volg Vandaag Inside

Johan: ‘Hij zou uitermate geschikt zijn om bij ons aan tafel te zitten'

2 sep 2022, 11:20

Johan Derksen ziet Pieter Omtzigt graag eens aanschuiven bij Vandaag Inside. Johan kwam Omtzigt vrijdag tegen op een terras in Gouda, en raakte onder de indruk van de politicus. 

“Ik vond hem altijd al het beste kamerlid, maar vanmiddag met zijn analyse heeft hij mijn hart gestolen”, zei Johan vrijdag bij Vandaag Inside. “Ik was wel onder de indruk. Hij heeft een dossierkennis, daar krijgt een paard de hik van.”

Als het aan Johan ligt, schuift Omtzigt binnenkort dan ook aan in de talkshow van Johan, Wilfred en René. “Ik wou het hem niet vragen, maar hij zou uitermate geschikt zijn om - tussen ons als toppers - op te treden. Hier wordt iedereen blij. En ik heb gezegd dat als hij komt, dat jij dan een liedje voor hem zal zingen", aldus Johan tegen Wilfred.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.