Terug

Volg Vandaag Inside

Johan heeft medelijden met Nederlandse trainer: 'Maar het ging goed totdat hij kwam...'

Johan heeft medelijden met Nederlandse trainer: 'Maar het ging goed totdat hij kwam...'

5 okt 2021, 23:46

Johan Derksen heeft medelijden met Gertjan Verbeek. De 59-jarige trainer, sinds afgelopen zomer trainer van Almere City, is bezig aan een slechte reeks met de Almeerse club. 

Verbeek wist de laatste vijf wedstrijden maar één keer te winnen en staat met Almere City op een teleurstellende zestiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. ‘Weet je met wie ik de meeste medelijden heb? Met Gertjan Verbeek’, zegt Johan maandag aan tafel bij Veronica Inside

‘Dat was een man, die zat bij AZ, Feyenoord, Twente, Heerenveen, goede clubs. Ik vind het heel moedig dat hij daar begint, maar je status krijgt wel een deuk hè’, zegt Johan over Verbeek, die ook voor de groep van Heracles Almelo, Adelaide United en de Duitse clubs 1. FC Nürnberg en VfL Bochum stond. ‘Het zit wat tegen, maar ik zie in hem nog steeds wel een echte trainer. Ik hoop alleen maar dat hij daar de gelegenheid krijgt om iets op te bouwen, maar het ging eigenlijk redelijk goed totdat hij kwam…’

De uitzending van Veronica Inside gemist? Klik HIER!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.