Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen gaat nieuw radioprogramma presenteren na oproep in Veronica Inside

Johan Derksen gaat nieuw radioprogramma presenteren na oproep in Veronica Inside

24 dec 2021, 09:49

Vanaf 1 januari 2022 krijgt Johan Derksen zijn eigen radioprogramma bij Omroep West. Het nieuwe item genaamd 'Muziek voor Volwassenen' is tot stand gekomen nadat de besnorde analist een open sollicitatie deed bij Veronica Inside.

Afgelopen november kwam Omroep West ter sprake bij Veronica Inside, naar aanleiding van het 25-jarig bestaan. 'Ik wil mijn collega's van de regionale omroep van harte feliciteren, want ik ben écht een collega. Ik werk voor Rijnmond, Noord-Holland, Drenthe en het is toch een focking schandaal dat Omroep West nog nooit gevraagd heeft of ik daar een muziekprogramma wil maken. Het is toch ongelofelijk! Hebben ze geen smaak daar! Echt treurig... Die halen de 50 jaar niet hoor', stelde Derksen met een grote knipoog.

Vervolgens ging het balletje rollen voor het nieuwe radioprogramma. De radiomanager bij Omroep West stuurde de nieuwe analist van VI Vandaag een mail met de vraag of hij de uitspraak in Veronica Inside een vervolg zou willen geven. Uiteindelijk is Johan op het aanbod ingegaan en maakt hij vanaf 2022, naast VI Vandaag, wekelijks 5 uur radio in het weekend.

Johan is duidelijk over zijn toegevoegde waarde voor de omroep. 'Ik breng smaak op de zender. En ik praat niet door de muziek heen, doe geen spelletjes en heb geen overbodige gesprekken met Miep uit Meppel. Ik draai alleen muziek. Het gaat om de muziek, dus geheel tegen mijn karakter in praat ik verder heel weinig. Maar ik geef natuurlijk wel relevantie informatie over de muziek die ik draai', besluit Johan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.