Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen gaat helft van salaris aan goede doelen schenken

Johan Derksen gaat helft van salaris aan goede doelen schenken

31 juli 2020, 18:20

Veronica Inside gaat in de vertrouwde bezetting door. Vanaf 11 september zullen Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp weer op de buis te zien zijn.

Johan voerde vrijdagochtend een ‘keihard gesprek’ met John de Mol, vertelt hij aan het AD. ‘John zei: je kunt helemaal niet stoppen. Je hebt een contract, geen discussie, ik hou je daaraan. Ik had geen enkele keus.’

Toch zal niet alles hetzelfde blijven. 'Ik wilde geloofwaardig blijven en niet overkomen als een zakkenvuller, vervolgt Johan zijn verhaal. ‘Daarom, en dat is een idee van mijn vrouw, schenk ik de helft van mijn salaris aan goede doelen: een hondenpension in Almere en aan Casper van Eijk’, aldus Johan Derksen.

Veronica Inside keert 11 september terug op TV. Johan, Wilfred en René zijn daarnaast als analisten betrokken bij de uitzendingen van de Champions League die vanaf 7 augustus a.s. bij SBS6 te zien zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.