Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen en Raymond Mens in gesprek over reisprogramma naar Amerika voor SBS6

Johan Derksen en Raymond Mens in gesprek over reisprogramma naar Amerika voor SBS6

25 mei 2023, 17:36

Johan Derksen en Raymond Mens gaan mogelijk een nieuw programma maken voor SBS6. Ze zijn door de leiding van Talpa gevraagd om een reeks te maken richting de Amerikaanse verkiezingen.

Johan bevestigt het idee aan het Algemeen Dagblad: "We hebben een voorstel gekregen om samen langs de Mississippi te gaan. Onderweg zou ik dan over muziek praten, de blues, country, bluegrass. Raymond zou het dan over de politiek hebben in die streek."

"Ik vind het een prima idee," vervolgt hij. "Ik ken Amerika goed en Raymond is een prima jongen, die verstand van zaken heeft en met wie ik goed kan werken. Maar er moet nog wel een gaatje worden gevonden in de planning."

Ook Raymond Mens is enthousiast: "Voor mij is het al langer een droom om een serie te maken over Amerika, waarbij je het échte Amerika laat zien. Dus niet New York of Los Angeles, maar echt dieper Amerika in. Toen ontstond al gauw het idee om een muzikale roadtrip te maken."

"Down the Mississippi, omdat daar veel muziekgeschiedenis ligt en je dus met Amerikanen in aanraking komt, waardoor het woord politiek niet eens hoeft te vallen. Maar als we het in Nederland hebben over waterbezit, abortus of religie dat je dan beter kunt plaatsen omdat je echt met die mensen hebt gesproken. Ik heb dat toen aan Johan gevraagd en reageerde enthousiast, waarbij we vrij snel zeiden:dit willen we graag doen," besluit Raymond.

Ook In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, vertelde Raymond over het idee voor het nieuwe programma. Bekijk het in de video hieronder.

Raymond Mens In de Wandelgangen: 'Ik heb dat aan Johan gevraagd, hij ziet dat zitten!'
5:50
Raymond Mens In de Wandelgangen: 'Ik heb dat aan Johan gevraagd, hij ziet dat zitten!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.