Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen doet opvallende suggestie voor opvolging Schmidt bij PSV

Johan Derksen doet opvallende suggestie voor opvolging Schmidt bij PSV

9 feb 2022, 12:22

Nu Roger Schmidt heeft aangekondigd dat hij na dit seizoen vertrekt bij PSV, kan het speculeren beginnen. Wie wordt de opvolger van Schmidt bij de Eindhovense ploeg? Namen als Phillip Cocu, Ruud van Nistelrooij en Ronald Koeman passeerden de revue, maar Johan Derksen zou inzetten op een trainersduo. 

‘Ik zou voor Ruud van Nistelrooij gaan, met Gertjan Verbeek als hulptrainer’, zegt Johan dinsdag aan tafel bij VI Vandaag. ‘Gertjan weet alles van trainingsmethodes en belasting.’

‘Misschien een gek voorstel’, geeft de besnorde analist toe. ‘Maar ik denk dat Verbeek, als hij het op kan brengen om tweede viool te spelen, heel nuttig kan zijn voor een jonge trainer. Zij kennen elkaar ook van sc Heerenveen.’

De kans dat het duo daadwerkelijk zal worden aangesteld bij PSV, is echter klein. Van Nistelrooij kondigde dinsdag aan dat hij het nog niet het juiste moment vindt. ‘Aanvankelijk heb ik een kiertje opengehouden, maar ik blijf bij mijn traject en ga door met Jong PSV. Volgend seizoen ben ik geen hoofdtrainer van PSV. De ambitie is er, maar het is nog te vroeg’, aldus de oud-international in gesprek met ESPN.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.